(PressFire.no): I helga kom sjokkbeskjeden: Telltale Games legges ned etter 14 års drift. En liten gruppe utviklere vil fortsette for å gjøre ferdig noen mindre prosjekter, men 250 ansatte ble sparket på dagen.

Flere har lurt på om dette også betydde døden for «The Walking Dead», ettersom den siste sesongen nettopp har startet. Hva skjer videre med de resterende episodene i det som skulle være den avsluttende sesongen for hele serien?

Det er dessverre dårlig nytt, selv om episode to kommer om noen dager:

I nattetimene i dag fortalte sjefsdesigneren på «The Walking Dead», Michael Kirkbride, at de siste episodene ikke vil komme ut, men at han håper folk likevel vil spille den kommende episoden.

Han bekrefter samtidig at det rett og slett ikke er noen ansatte igjen til å jobbe videre med sesongen.

- Om noen dager kommer den andre episoden i sesong fire, og jeg ville bare at dere skal vite at den er ganske spesiell. Jeg håper alle spiller den, samme hvor jævlig ødelagt resten av denne situasjonen er.

Han forklarer videre at episode tre var nesten ferdig, men «ikke i nærheten av å kunne gis ut». Episode fire hadde bare et ferdig manus, og planen var at teamet som ordner med grafikken skulle starte med arbeidet der neste uke.

Også hovedperson Clementines stemmeskuespiller, Melissa Hutchison, går ut på Twitter og skriver om spillet.

- Såvidt jeg vet kommer den andre episoden, og så er det ferdig. Det gjør vondt å vite at dere fansen ikke får se Clementines reise helt til slutten.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Far Cry New Dawn

Mer av det samme: The Game.

Les mer

Anmeldelse: Metro Exodus

Har aldri vært sterkere.

Les mer