(PressFire.no): Det var i forrige uke at THQ Nordic kunne fortelle at de har sikra seg nok en skrinlagt merkevare – «Kingdom of Amalur» - rollespillet som aldri ble en suksess.

Naturlig nok har det derfor blitt spekulert i hvilke planer det svenske spillselskapet har for merkenavnet.

De har tidligere sikret seg støvkledde spill for å pusse dem opp og gi dem ut på moderne plattformer, noe «Kingdom of Amalur» kunne vært en perfekt kandidat for. Det ble nemlig kun utgitt på forrige generasjons konsoller – i tillegg til pc.

I et intervju med Eurogamer kan de imidlertid avsløre at noe sånt ikke lar seg gjøre uten velsignelsen til Electronic Arts, som var utgiver av spillet og fremdeles eier rettighetene til å gi det ut.

- Akkurat nå har vi «bare» kjøpt rettighetene til spillet og merkenavnet, sier de og forklarer videre at de helst vil samle hodene og gjøre hjemmeleksa får de føler seg sikre om hva de skal gjøre med det.

THQ Nordic har sikret seg en rekke spill og merkenavn som har ligget i skuffen og diverse spillstudioer og utgivere – en av dem har vært «Darksiders»-serien, som ikke bare har fått pusset opp spill, men også får et tredje spill.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer