(Rad Crew): Da gjengen i CD Projekt Red endelig viste frem en demo som etter sigende tilsvarer den de viste frem på E3, for allmennheten denne uka, var det en heftig maktdemonstrasjon som vitner om enorme ambisjoner for sluttproduktet.

Men vi har blitt brent av ilden før. Det er alltid en liten stemme i bakhodene våre som spør om det virkelig kan levere på de vanvittige ambisjonene, skalaen og ikke minst dybden som vi fikk se i denne demoen. Vi diskuterer den grundig i ukens episode!

Vi får også en aldri så liten reiserapport fra Gamescom, der Magnus befant seg forrige uke. Hvilke smittsomme sykdommer har han dratt med seg hjem denne gangen? Hør episoden for å finne ut.

Men før alt det: I ukas Topp 5 tar vi for oss spill av den inngripende sorten, der du i hele eller deler av spillet befinner deg inni kroppen til en annen person eller annet levende vesen. Noen som husker ormen du må motorsage deg ut av i «Gears of War 2»?

Til slutt: «Assassin's Creed» hopper over et år igjen, noe vi utelukkende synes er en god ting. Kanskje andre utgivere burde følge Ubisoft sitt eksempel her?

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Kommentar: Hyklersk av Blizzard

Vanskelig å tro de når de sier Kina ikke påvirker - og er kamp mot tyranni «splittende»?

Les mer