(Rad Crew): OK, vi innrømmer det. Vi drømmer om å være en ensom cowboy som rir på landeveien fra by til by, fryktet og respektert for sine «gunslinger-skills» og sjarm. Rockstar viste nylig frem mer av høstens kanskje mest etterlengtede spill, og vi snakker om det i ukas episode av Rad Crew.

Pluss: Topp 5 spill der du kan ta dop! Fra «Yoshi's Island» til «Elder Scrolls», bli med på en psykedelisk tur gjennom spillene som lar deg bedøve (eller skjerpe, alt etter som) sansene med kjemikalier!

Apropos dop: Suzanne Berget blir også med for å snakke om «We Happy Few», et spill som viser seg å være en av årets største skuffelser. Det som så ut som en interessant opplevelse ala «Bioshock» prøver på altfor mye, og gjør egentlig ingenting spesielt bra.

Vi snakker også om Nintendo sitt deprimerende og unødvendige korstog mot emulatorer og såkalte ROMs, og entusiastene som har ofret mye fritid på å bevare spillhistorien. Dette i kjølvannet av at Emuparadise annonserte at de tar ned alle ROM-ene sine så de ikke skal bli saksøkt. 

Og til slutt, fra Quake Con: «Doom Eternal» virker som det mest groteske, voldsforherligende, vanvittige og syke spillet noensinne. Sign us up!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Kommentar: Hyklersk av Blizzard

Vanskelig å tro de når de sier Kina ikke påvirker - og er kamp mot tyranni «splittende»?

Les mer