(PressFire.no): Med nettsiden fix.pubg.com lanserer Bluehole og PUBG Corp kampanjem «Fix PUBG» for å få fiksa feil og mangler som spillerne spesifikt etterspør.

I innledningen påpeker de at «fiks spillet» er en svært velbrukt frase fra spillerne - spesielt når de lanserer nytt innhold istedet for å ha fikset de eksisterende problemene.

- Bugs, ytelsesproblemer og livskvalitets-problemer har begrenset «PUBG» sitt potensial, og du vil at det skal bli fiksa. Derfor tenker vi at det er på tide å gjøre noe med det.

Dermed har de lansert en nettside som ikke bare viser alle problemene de er klar over, men også viser utviklingsstatus for hvert problem. Man kan derfor se hvilke som allerede er fikset, som er på vei til å bli fikset eller er planlagt for å bli fikset.

En rekke problemer som plager spillerne er listet opp, og involverer blant annet knyttet til serverytelse, juksing og regelrette feil og mangler.

Kampanjen vil pågå i tre måneder og de lover nå å vie mesteparten av ressursene på å få has på problemene. De bedyrer likevel at det ikke stopper der og at de vil fremdeles jobbe med å forbedre spillet etter kampanjen.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer