(PressFire.no): Riot Games er kjent for sitt uhyre populære «League of Legends», og det er nærmest blitt en vits at utviklerne heter Riot Games, med Games i flertall, siden det er det eneste spillet de har lagd.

Selskapet har riktignok også produsert et par knipper minispill ved siden av «League», i tillegg til brettspillet «Mechs vs. Minions», men nå sier grunnlegger Marc Merrill til Variety at de ønsker å lage mer.

Småprosjektene teller ikke, mener han – og varsler at helt nye spill vil komme etter hvert.

- Det er en spennende tid for selskapet. Vi vokser fra å være «League of Legends»-selskapet til å hva enn vi kommer til å være i fremtiden. Vi har jobbet i en lengre periode på mange ting, sier Merrill.

I forrige måned skapte han litt action på Twitter ved å legge ut et enkelt spørsmål: «Burde vi lage et MMO-spill?».

Spørsmålet fikk mange til å tro at de faktisk skulle lage et MMO-spill, men Merrill sier det hele bare var en spøk – selv om han innrømmer at Riot jobber på flere spill.

- Realiteten er at vi utforsker mange forskjellige spill. Vi har en hel bønsj med utviklingsgrupper som utforsker forskjellige muligheter som vi tror vil resonere med spillerne.

På spørsmål om Riot faktisk jobber med et MMO-spill, svarer han derimot unnvikende.

- Jeg skal ikke svare på det direkte. Spørmålet som er interessant og relevant er «hvordan ser fremtiden for MMO-er ut?». Jeg tror vi har et syn på det, andre har et syn på det, og spillerne har et syn på det. «World of Warcraft» fortsetter å dominerere, og det finnes gode argumenter mot å gå head-to-head mot det. Vi utforsker mye og tenker på mye.

Uansett hva Riot ender opp med å lage, lover Merrill at de ikke kommer til å lage noe som «skal glede alle». Som med «League», vil de heller fokusere på én nisje per spill.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Anmeldelse: Far Cry New Dawn

Mer av det samme: The Game.

Les mer

Anmeldelse: Metro Exodus

Har aldri vært sterkere.

Les mer