(PressFire.no): Etter en periode med stillhet avslører PUBG Corp og Bluehole hva vi kan forvente av neste oppdatering til «Playerunknown’s Battlegrounds».

Der forteller de blant annet at det dynamiske været vi har blitt vant med på Sanhok nå også kommer til både Erandel og Miramar.

Dermed vil været forandre seg i løpet av kampene – med både sol, regn og tåke.

 

Endrer miljøet

Det kommer også endringer til selve kartene Erangel og Miramar, hvor Erangel har fått noen flere hus og noen små justeringer i typografi.

På Miramar har det blitt lagt til flere grusveier, i tillegg til at enkelte fjellformasjoner med veier har blitt senket for bedre kjøreforhold.

Oppdateringen kommer også med en rekke små forbedringer i hvordan man kan være mer effektiv i håndteringen av utstyr – både i hvordan man kan plukke opp utstyr og hvordan man kan ta det av.

 

Død, men med i spillet likevel

Den introduserer også muligheten til å plassere markeringer på miljøet uten å måtte åpne kartet, i tillegg til at de som er døde i laget kan markere og dermed i en slags form være med i spillet.

Med den neste oppdateringen kommer også penetrasjonssystemet også til å inkludere forarmer, hvor kulene vil gå gjennom armen og gjøre skade på det som måtte befinne seg bak.

Du kan lese om alle detaljene i oppdateringen her.

Oppdateringen finnes på nå på test-server og vil legges ut på de vanlige serverne 8. august - altså neste uke.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer