(PressFire.no): En fan har jobbet med å gjenskape kultspillet «P.T.» - spillet som var en slags spillbar avsløringstrailer for spillet «Silent Hills» fra Hideo Kojima og den Oscar-vinnende regissøren Guillermo del Toro.

Men i kjølvannet havnet Kojima i krangel med Konami og jobber ikke lenger i spillstudioet, noe som også ble slutten for spillet.

«P.T.» er heller ikke mulig å få tak i lenger, og har derfor blitt ettertraktet som installasjon på PS4-maskiner.

Derfor har også den gryende spillskaperen som går under kallenavnet Qimsar tok på seg å gjenskape hele spillet på pc, og skal ha blitt ferdig.

Men nå har Konami fått stoppet remaken – det bekrefter Qimsar selv i et innlegg.

I et innlegget skriver han hvordan han fikk en telefonsamtale hvor han fikk beskjed om å måtte fjerne spillet fra nettsiden.

Likevel skal personen i andre enden av telefonen og Konami ha latt seg imponere av hva han hadde fått til, men at de på grunna v juridiske grunner måtte be ham om å fjerne spillet.

Videre skal Konami-representanten ha forklart at spillgiganten har et ønske om å lage «ordentlige spill» igjen, og at de vil tilby ham en lærlingplass i Konami.

Syttenåringen påpeker selv hvor uvanlig det er at så uerfarne personer får slike tilbud, men er åpenbart svært glad for tilbudet.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Sony skal starte med egne «Direct»-sendinger - og den første er på mandag

Fokuserer på kommende PlayStation 4- og PSVR-spill.

Les mer

Er dette gjennombruddet for strømming av spill?

Google sin «Stadia»-plattform lover mye, og vi diskuterer i ukas episode av Rad Crew.

Les mer