Dette bildet er fra Nintendos
YouTube-kanal. For en tid vi lever i.

(PressFire.no): Det var ikke mange som var fornøyde med Sonys uttalelse om at «Fortnite»-spillere på PlayStation 4 hadde mange nok andre spillere å spille med der for noen uker siden.

Kommentaren kom etter at krysspillingsdiskusjonen igjen blaffet opp da «Fortnite»-spillere på Xbox One og Switch kunne spille sammen.

Nå kommer også toppsjefene i Sony med uttalelser, og hinter i hvert fall litt om at noe er i gjerde.

På spørsmål fra Eurogamer sier Sony Interactive Entertainment-sjef Shawn Layden at de «ser på mulighetene» til krysspilling.

- Vi hører på det. Vi ser på mange av mulighetene. Du kan sikkert forestille deg at omstendighetene (rundt krysspilling) påvirker mye mer enn bare ett spill. Jeg er sikker på at vi finner en løsning som blir forstått og akseptert av spillerne, og som også støtter virksomheten vår, sier Layden.

Det er med andre ord ikke så mye som har skjedd siden kommentarene Sony kom med i fjor. Da PressFire intervjuet Sonys Jim Ryan under E3 i fjor, sa han at de «kom til å gjøre det igjen».

- Vi har gjort det før, og vi kommer til å gjøre det igjen i fremtida, sa han da.

- Dette er intrikate diskusjoner mellom det som noen ganger er partnerselskaper, som jeg ikke vil gå nærmere inn på.

Den gangen var det mangelen på krysspilling i «Rocket League» og «Minecraft» som var fokuset, mens det nå er «Fortnite» som er låst fra å spille med de andre konsollene – inkludert en merkelig profiltvang.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Google avslørte spillplattformen Stadia

Her er alt om deres imponerende strømmetjeneste.

Les mer