(PressFire.no): For noen måneder siden ble det klart at «Battlegrounds»-utvikler PUBG Corp. saksøkte Epic Games over deres «Fortnite».

Det hele startet i september i fjor, da PUBG Corp. anklaget Epic Games for å ha «for likt» gameplay i sitt Battle Royale-spill, og varslet at de kom til å gå videre med saken.

De to gigantiske spillene har tatt verden med storm det siste året. «Fortnite» har over 125 millioner spillere, mens «Battlegrounds» passerte vanvittige 400 millioner.

Nå har det derimot rent ut i sanden. Ifølge Bloomberg har PUBG Corp. nå trukket seg helt ut av søksmålet, uten at det kom dom i saken.

Det var flere ting som gjorde saken ekstra spesiell – ikke minst fordi gigantselskapet Tencent eier deler av begge selskapene. «Battlegrounds» bruker også grafikkmotoren Unreal Engine, som utvikles av nettopp Epic Games.

Advokatene til PUBG Corp. bekrefter at de har trukket seg fra søksmålet, men vil ikke si noe om det er kommet et forlik i saken utenfor rettssystemet. Det får vi nok aldri vite, heller.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Google avslørte spillplattformen Stadia

Her er alt om deres imponerende strømmetjeneste.

Les mer