(Rad Crew): Er det noe Nintendo kan, så er det å overraske. Ingen kunne forutsett at de ville lansere tilleggsutstyr til Switch-konsollen sin som var laget i papp, og som du måtte bygge selv. Men heldigvis, til forskjell fra mange andre lignende tilleggsgreier blant annet fra Wii-æraen, så fungerer «LABO»-byggesettene i stor grad slik de er tenkt. 

I ukens episode av Rad Crew tar vi for oss herligheten og snakker litt om hvordan det er å bygge dingsene, og ikke minst leke med dem. Det eneste spørsmålet som gjenstår er, slår det an hos barna? Bare tiden vil vise!

Magnus Tellefsen er nytt fast medlem av Rad Crew og blir med oss for å snakke om overraskende gjesteroller i spill. Vi hadde helt glemt at Sam fra «Sam and Max» var med i «Dark Forces 2: Jedi Knight» før vi laget denne lista! Det var mange andre sprø overraskelser der også.

Pluss: Det nye Harry Potter-mobilspillet er forferdelig dårlig, du kan spille som Thanos i «Fortnite» (også kalt «Fork Knife» nå om dagen), og Magnus har kommet i gang med «Pillars of Eternity 2». Og har WalMart i Canada nettopp avslørt mange nye spillannonseringer før E3? Vi spekulerer. 

Vi hører også fra lytterne som deler med oss sine beste og verste spillkjøp det siste året. Det var noen vonde piller der for oss å svelge og de la ikke mye i mellom når de nevner noen av våre favorittspill som de verste, men det er greit, vi er ikke sure altså. 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Kommentar: Hyklersk av Blizzard

Vanskelig å tro de når de sier Kina ikke påvirker - og er kamp mot tyranni «splittende»?

Les mer