(Rad Crew): Jeg sliter. Sliter med noen av plattformsegmentene i «Celeste», men det må jo være lov når det er hele gimmicken til spillet. Ta «Towerfall» og legg til litt «Super Meat Boy» også har du dette spillet, et brutalt men likevel ganske sjarmerende plattformspill som vi snakker om i ukas episode av Rad Crew!

Magnus fra LOLBua, en annen podcast på Rad Crew-nettverket, er også med denne gangen! Han har med seg historier om brødbaking (du leste riktig) og det «Phoenix Wright»-inspirerte spillet «Aviary Attorney» der du spiller som en fugledetektiv i Victorianske England eller noe sånt. 

Det fikk oss forøvrig også innpå en diskusjon om den litt glemte Wii-kultklassikeren «Harvey Birdman: Attorney at Law» og de andre helsprø Adult Swim-greiene.

Men før det i episoden får du høre en Topp 5 om spillene som lar deg skru tilbake tiden. Skulle du ikke ønske at du kunne gjøre det hver gang du tråkka i salaten? Vel, nå kan du det, i spillform. «Prince of Persia: The Sands of Time», er på lista, hvilke andre tror du vi inkluderte?

Ellers snakker vi om hva nye «Battlefield» kanskje kommer til å handle om, stygge spillcovere og mye mer! Og lytterne bidro også med noen gode spørsmål, deriblant om debatten om spillvold og våpen som har gjenoppstått i det siste. Vi forsøker å nyansere litt, og feiler sikkert. Men forhåpentligvis er det underholdende.

La Are, Inger-Lise, Magnus og Jostein ta deg med på en magisk reise du sent vil glemme. Eller fort vil glemme. Kanskje vi kan skru tilbake tida og glemme denne episoden? 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Annonse

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Kommentar: Hyklersk av Blizzard

Vanskelig å tro de når de sier Kina ikke påvirker - og er kamp mot tyranni «splittende»?

Les mer