(PressFire.no): Nylig kunne Nintendo og Illuminations Entertainment («Grusomme Meg»- og «Minions»-filmene) fortelle at de har begynt å samarbeid om en «Mario»-film».

Det er «Mario»-pappa selv, Shigeru Miyamoto, som skal ha produsentrolle sammen med Chris Meledandri. De to jobber tett for å skrible et manus.

 

Med foten på bremsen

I en oppdatering til investorer fortalte Miyamoto nylig at de også er enige om å droppe prosjektet om ikke idéen er god nok.

- Vi har snakket sammen og er enige om at vi trykker bremsen om vi ikke klarer å lage noe interessant, men bedyrer samtidig at de allerede har møttes flere ganger for å få på plass et manus.

- Samtalene går framover og jeg håper vi kan annonsere noe så snart vi har fått på plass noen ting, som en åpning i kalenderen.

 

Tenkt på animasjon lenge

Miyamoto avslører også at han har tenkt på en animasjonsfilm gjennom mange år, og at han også har fått mye spørsmål om hvorfor det ikke har kommet noe.

- Interaktive opplevelser er totalt annerledes enn medier som ikke er interaktive, og for å lage en film vil jeg ha en som en ekspert på å lage film til å gjøre det, står det i oversettelsen Nintendo selv har publisert.

Han forteller også at han har snakket med mange typer regissører og produsenter før han ble introdusert for Illumination Entertainment via Universal Parks & Resorts, som de også samarbeider med om en fornøyelsespark.

Det hører med til historien at det i 1993 kom en «Super Mario Bros.»-film med Bob Hoskins i rollen som Super Mario, men filmen ble en gigantisk kalkun.

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer

På forsiden nå

top-article

Sony skal starte med egne «Direct»-sendinger - og den første er på mandag

Fokuserer på kommende PlayStation 4- og PSVR-spill.

Les mer

Er dette gjennombruddet for strømming av spill?

Google sin «Stadia»-plattform lover mye, og vi diskuterer i ukas episode av Rad Crew.

Les mer