(PressFire.no): «Pokémon Go» får stadig nytt innhold, og spillerbasen skal ifølge analyseselskaper være den største siden bonansa-månedene rett etter lansering.

Mobilspillet er med andre ord langt fra dødt, og i det siste har spillerne blant annet fått mulighet til å gi bort gaver til venner og utføre små historie-quests for Professor Willow.

I tillegg har utviklerne droppet hint om at det kommer påfyll av pokémons til spillet om ikke lenge – denne gangen fra generasjon 4, altså spillene «Pokémon Diamond» og «Pearl».

Men en annen nyhet som er på vei er muligheten til å utfordre og slåss mot andre spillere.

I et intervju med den polske nettsiden Gram, sier Niantics markedsføringssjef i regionen, Anne Beuttenmüller, at utviklerne jobber med en såkalt «PvP»-modus, eller «Player vs. Player», om du vil.

- Vi jobber nå på PvP-modusen, som vil komme snart, forklarer hun, og legger til at vi kan forvente den i løpet av året.

- Vi jobber konstant med å forbedre elementene vi har tilgjengelig i spillet, og den neste tingen vi ønsker å legge til mot slutten av året er PvP-modusen.

Vi får med andre ord slåss med hverandre om ikke lenge i «Pokémon Go», men vi vet fortsatt ikke hvordan dette kommer til å se ut – vil spillet emulere de konsollbaserte spillene med turbasert slåssing, eller blir det en variant av slåssingen vi allerede ser inne i «Pokémon Go» sine gyms?

Annonse. Diskuter denne annonsen her.

Kommentarer