Vi snakker «Pikmin 4»

Småknøttene er tilbake og vi diskuterer det i ukas episode av Rad Crew.

27. juli 2023 15:53

(PressFire.no): Vi er tilbake! Pikmin er ikke akkurat den største Nintendo-franchisen, men den er et godt eksempel på hva selskapet kan finne på av kreative ting som ikke heter Mario eller Zelda.

Nå er det fjerde spillet, «Pikmin 4» ute, og vi deler litt førsteinntrykk i ukas episode av Rad Crew. Og gjett hva: Det er rimelig «Pikmin» dette her, og den nye hunden er veldig søt.

Vi snakker også om det helt fabelaktige «Planet of Lana» som alle fans av Team ICO og «Shadow of the Colossus», såvel som fans av «Another World» og «Heart of Darkness» , burde sjekke ut omgående.

Det er en cinematisk plattformer med helt vanvittig pen grafikk, og musikk fra komponisten bak bl.a. ovennevnte «Shadow of the Colossus».

I ukas Topp 5 tar vi for oss de fem beste «sovende» Nintendo-franchisene som vi håper kommer tilbake snart. Gi oss et nytt «Waverace», kom an!

Vi snakkes i neste ukes episode!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3