Var «Dead Island 2» verdt å vente på?

Vi snakker om «Dead Island 2» , nyeste «Kirby», og mye mer i ukas episode av Rad Crew.

20. april 2023 11:42

(PressFire.no): Det har utrolig nok gått 12 år siden første «Dead Island», og oppfølgeren har vært gjennom flere utviklere før det nå endelig kommer ut den 21. april i 2023.

Det viser seg at det er ganske OK, i følge Erik som joiner ukas episode for å snakke om spillet. Men han kunne ikke svare på hvorfor det heter «Dead Island 2» når det ikke foregår på en øy. Nuvel!

Vi får også besøk av Kamilla (Kamillala på Twitch) som snakker om sin streaming-karriere, og forteller oss om Teamfight Tactics. Jeg har også spilt masse «Kirby: Return to Dreamland» som har vært en ren og skjær fornøyelse.

Vi er også klart å bli bitt av hype-basillen etter den siste Zelda-traileren, og vi prøver å nøste opp i nøyaktig hva «Tears of the Kingdom» er for et spill. Blir det dungeons igjen? Har det mer story enn «Breath of the Wild»? Ventetiden er uansett ikke lang nå.

I ukas Topp 5 tar vi for oss noen av de beste påskeeggene i Mario-filmen, som definitivt ikke har mangel på skjulte juveler for fansen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3