- Spillhøsten 2022 begynner å se tynn ut

Er våren blitt den nye høsten for spillutgivelser?

26. mai 2022 10:49

(PressFire.no): Vi som har fulgt spill en stund vet at høsten alltid har vært høytid for spillutgivelser, og det har vært gode grunner til det. Mørket senker seg, det er julegavesesong, sånne ting.

Men pandemien, og kanskje andre faktorer også, har kastet en skiftenøkkel i tannhjulene på det som ellers var en ganske pålitelig maskin. Og med utsettelsen av både «Starfield» og  «Redfall» står for eksempel Microsoft helt uten store utgivelser til høsten. Og de er ikke alene.

I ukas episode snakker vi om denne trenden, og hvordan første kvartal har blitt det nye fjerde kvartal når det gjelder de mest «juicy» utgivelsene.

Pluss: I ukas Topp 5 snakker vi om studioene som EA kjøpte, og så la ned. Veldig trist, folkens, men ut av alle nedleggelsene dukket det opp mye nytt og bra. Så det var ikke så ille at det ikke var godt for noe.

Vi får også med oss retro-tukler (vi må finne en bedre tittel) Christian Langeland som snakker litt om den enorme samlingen sin av gammel maskinvare. Og ikke minst: Jeg har blitt hekta på «Spelunky 2»!

Lørdag 28. mai har vi forøvrig en 12-timers medlems-boost-livestream på vår Twitch-kanal der du kan torturere oss med «The Wheel of Pain» hvis du blir årlig medlem på vår Patreon. Join streamen for å finne ut hva det er for noe! Vi skal også spille «Diablo 2» og dra på virtuell nattklubb i «Final Fantasy XIV».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3