- «Ori» sitter som et skudd

Et magisk plattformspill. Her er ukens Rad Crew-podcast!

19. mars 2020 19:11

(PressFire.no): Oppfølgeren til «Ori and the Blind Forest», med undertittelen «Will of the Wisps», har allerede bergtatt mange, og vår egen Are Ness Fløgstad er intet unntak. Han skryter spillet opp i skyene i ukas episode av Rad Crew. Det er ikke noe mer vi kan skrive her, som du ikke heller bør på selve showet. Få det hørt!  

I tillegg snakker vi også om slåssespillet «Granblue Fantasy Versus» - som hvis du kommer forbi de relativt ukjente figurene og universet (hvertfall her i Norge), er et utrolig gøyalt spill som er veldig nybegynnervennlig. Det er superenkelt å få karakterene til å gjøre det du ønsker, et pluss i alle spill av denne typen.

Også den grafikken, da? Sjelden har vi sett så fin 3D-gjenskaping av 2D animé-stil, med den litt staccato animasjonen som er veldig overbevisende - det ser nesten ut som du ser på en animé! 

Det er utrolig at Tom Clancy sitter i kjelleren sin og lager spill fremdeles! Spøk til side, så har vi såklart testa nye nedlastbare pakken til «Tom Clancy's The Divison 2», nemlig «Warlords of New York», som er en ganske gjennomgripende endring for spillet som helhet og tilfører mye nytt. Det er definitivt en av de bedre «loot shooterne» på markedet, i motsetning til f.eks «Borderlands» som i det minste jeg syns snubla voldsomt.

PlatinumGames er i vinden og har annonsert at de skal gå selvstendig i mye større grad enn før, så vi benytter derfor anledningen til å oppsummere våre Topp 5 spill fra dem i de drøye ti årene de har eksistert. Vi elsker dere, Platinum!    

PS: Rad Crew vil fortsette som før, og det jobbes med å skaffe nødvendig utstyr slik at alle kan ta opp lokalt i denne litt utfordrende tiden! Så fort vi kan være tilbake samlet i studio, vil vi såklart gjøre det.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3