Norske spill i fleng på Soria Moria

Spillrevyen har snakket med landets fremste spillskapere.

29. juni 2022 09:37

(PressFire.no): Forrige mandag var flere hundre spillskapere samlet til Norsk spillkonvent på Soria Moria hotell ved Holmenkollen. I denne episoden tar Jon Cato Lorentzen deg bak kulissene under etterpåfesten der han møter tre spennende spillskapere med tre helt forskjellige spill. Alle spillene oser kvalitet, men bare ett av dem får JC til å utbryte: - Dette er det kuleste jeg har sett fra Norge på lenge! Hør episoden for å finne ut hvilket.

Ragnhild Hutchinson forteller om Fru Sems valg: Å drive butikk i Christiania på 1820-tallet er ingen enkel sak. Særlig ikke om du er kvinne. Skal du drive lovlig, eller smugle? Klarer du å manøvrere selskapslivet til din fordel? Og hva er det med tjenerne? Alt dette skjer i et ungt Norge som prøver å finne seg selv, i et ustabilt Europa og i en verden der menn, på papiret, bestemmer. Hardcore historiske fakta og tall ligger bak spillet som nylig kom ut, helt gratis.

Jo-Remi Madsen fra D-Pad har i all hemmelighet gjort ferdig Cosmo Clash på hobbybasis, og spillet som fikk liv under NM i Gameplay ble sniklansert mandag. Her må du ha fire spillere samtidig som skal krige, og en runde kan være over på et par sekunder!

Til slutt får du møte Petri Wilhelmsen som har laget en romfartssimulator der du kan gjøre 1:1 alt de gjorde i Apollo-ekspedisjonene med helt korrekt gjengitte kontrollpaneler, kontrollrutiner.

Spillrevyen lages av Lars Richard Olsen og Jon Cato Lorentzen fra LOLbua i samarbeid med PressFire. Du kan støtte både nettsiden og podkastnettverket på Patreon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3