- Langt fra en definitiv versjon av «Final Fantasy VIII»

Merkelige feil og mangler holder den nye versjonen tilbake. Her er ukas Rad Crew-podcast.

12. september 2019 11:40

(PressFire.no): Stemninga var bra da Square Enix under årets E3 annonserte en oppusset utgave av det ofte oversette «Final Fantasy 8». Nå er det ute, og vi klør oss litt i hodet over mange ting som kunne vært så mye, mye bedre. 

De oppdaterte modellene av rollegalleriet er flotte, men utenom det er det mye som skurrer. Vi har forståelse for at det er vanskelig å gjøre noe med bakgrunnene som tross alt var rendret på forhånd i lav oppløsning, men det er langt fra det eneste problemet spillet har. Hør ukas episode for våre inntrykk av denne langt fra definitive versjonen av «Final Fantasy 8». 

Pluss: Mer «Control», et spill som bare fortsetter å overraske med sin unike estetikk, interessante mysterier og forbløffende bra skyting. Sånn skal det være, Remedy! Super Nintendo er nå på Switch, og vi vurderer om online-tjenesten til Nintendo endelig begynner å bli verdt pengene. 

Vi tar også for oss det første «gratis» Kirby-spillet fra Nintendo, «Kirby Super Clash», samt alle de største spillnyhetene fra uka som gikk - deriblant noen merkelige greier rundt anmeldelsene av «Borderlands 3».

Men før alt det har vi ukas Topp 5-liste der vi, inspirert av den nye «Joker»-filmen, tar for oss det vi mener er de aller beste «Batman»-spillene fra 80-tallet til i dag. Førsteplassen vil neppe sjokkere deg! 

Kos dere, så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3