Kommer det endelig noen gode «Warhammer»-spill?

Flere spennende annonseringer gikk litt under radaren. Her er Rad Crew!

8. juni 2022 20:35

(PressFire.no): OK, vi vet vi setter det litt på spissen her, men bakgrunnen er at på showet har vi flere ganger nevnt at eieren av «Warhammer» og «Warhammer 40,000» har vært litt løsslupne med lisensen sin, og med noen unntak her og der er det ganske mange middelmådige spill som bærer de navnene.

Nå er det flere spennende prosjekter på vei som vi i Rad Crew mener er lovende: «Space Marine 2», oppfølgeren til 2011-spillet, er et av dem. Et annet er «Darktide», som er de svenske utviklerne i Fatshark sin oppfølger til «Vermintide»-spillene. Og flere ble annonsert nylig. Vi diskuterer utviklingen i ukas episode av Rad Crew!

Pluss: Jeg quizzer de andre vertene om Sonic i en litt annerledes Topp 5 enn hva vi pleier å ha. Og vi kommer såklart innom alle State of Play-nyhetene fra Sony, inkludert «Final Fantasy XV» som bare ser bedre og bedre ut.

Og så var det «Diablo Immortal» da. Ai ai ai, Blizzard. Selv om spillet ved sin kjerne har positive aspekter som ganske godt gameplay, spesielt til å være et action-RPG på mobil, så er det som dere sikkert har fått med dere noen veldig trøblete «loot box» og gambling-elementer. 

Nyt showet så er vi tilbake neste uke! Og fortell vennene deres!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3