Kanskje årets mest sjarmerende spill?

Kirby er tilbake og bedre enn på lenge. Her er ukas Rad Crew podcast!

31. mars 2022 17:32

(PressFire.no): Hva er rundt, rosa og kan få plass til en bil inni seg? Folkens, det er mange retninger jeg kunne tatt den vitsen i, men akkurat her mener vi Kirby. Spesifikt, «Kirby and the Forgotten Land», Nintendo sin nye sjarmoffensiv av et spill.

Og det er så moro. Are og jeg bruker mye tid på å snakke om det sukkersøte spillet i ukas episode, for det er rett og slett det beste Kirby har vært involvert i på denne siden av «Smash» på veldig lenge.

Pluss: Vi lot oss inspirere av «Sifu» i ukas Topp 5-liste og kommer med fem spill hvor hovedpersonen, altså deg, blir eldre i løpet av spillets gang. Det er overraskende få spill der ute hvor du faktisk blir eldre, og det overrasket oss.

Yngvil blir også med for å snakke «Syberia: The World Before». Er det bedre enn den katastrofale 3-eren fra 2017? Hør episoden for å finne ut. Dessuten ledet det oss inn i en diskusjon rundt pek-og-klikk-sjangeren generelt, en diskusjon som jeg tror er verdt å høre fra noen gamle travere som oss.

Ha det gøy!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3