- Jeg hadde glemt hvor moro det var

Vi returnerer til «Advance Wars» i ukas Rad Crew-podcast

11. mai 2023 13:25

(PressFire.no): «Advance Wars» har havnet i skyggen av «Fire Emblem» de siste 20 årene, men mange av oss husker fremdeles hvor kult det var å kunne ta med seg et strategispill på Game Boy Advance – og spesielt et med så mye personlighet og sjarm.

I ukas episode snakker vi om «Reboot Camp»-versjonen som kommer med ny grafikk og lydbilde, men ellers er mye ved det samme. Det som derimot overrasket meg mest er hvor moro det fremdeles er, selv uten noe særlig med endringer til selve spillet.

Vi snakker også mer «Jedi Survivor» og det ultra-koselige «Atelier Ryza» som minner meg om utallige sommerferier der man får seg et eller annet hobbyprosjekt og bare driver med det hele sommeren.

Phil Spencer lot seg også nylig intervjue av Kinda Funny Games på deres show, Xcast, og vi diskuterer uttalelsene hans fra det intervjuet og hva det kan bety for fremtiden til Xbox både som konsoll og plattform.

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3