Ikke gå glipp av denne perlen

«Weird West» er blant temaene i ukas episode av Rad Crew.

14. april 2022 13:33

(PressFire.no): Vi snakker om «Weird West» i ukas episode, et actionrollespill som du definitivt ikke bør skippe. Det er utviklet av WolfEye studios og gitt ut på indie-labelen Devolver Digital. Yngvil har spilt det og forteller om hvorfor blandingen av western og overnaturligen elementer fungerer så godt.

Nyeste «Lego Star Wars» er også diskutert i ukas episode, og det er kanskje det perfekte tidtrøyte-spillet for påskeferien. Det er ikke spesielt vanskelig eller utfordrende, men å utforske «Star Wars» universet på denne måten er herlig - spesielt siden spillet gjenskaper mange av de mest kjente scenene på overraskende trofaste måter, i alle fall til å være Lego!

Pluss: Det går jo mot lysere tider, og i ukas Topp 5-liste rangerer vi de fem beste dag-og-natt-syklusene i dataspill. Det er jo noe som er blitt veldig vanlig, og egentlig forventet i de fleste åpne verdener, men hva er det som skiller seg ut hos de beste? Vi mener for eksempel at «Elden Ring» stiller i toppklasse her fordi det skjer helt forskjellige ting på dagen og natten.

I nyhetene kommer vi såklart innom «Kingdom Hearts IV» der vi spør oss, er det rom eller behov for flere spill i denne serien? Vi er litt i tvil.

God påske!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3