Ikke gå glipp av denne indieperlen

Vi snakker blant annet om «NORCO» i ukas episode av Rad Crew.

12. mai 2022 10:25

(PressFire.no): Som hun ofte gjør, har vår egen Yngvil spilt noen indiespill: Både «Citizen Sleeper» og «NORCO» er i fokus i ukas episode av Rad Crew, og det er spesielt siste spillet som imponerer.

Med sin «Southern Gothic» vri på science fiction-sjangeren byr spillet på en helt unik stemning, og en blanding av både 90-talls pek-og-klikk innflytelser samt inspirasjon fra «Disco Elysium» gjør det til en fascinerende opplevelse som alle som liker narrative spill bør sjekke ut. Det er inkludert i Gamepass!

Vi snakker også litt om «Disco Elysium» sin påvirkning på indiespill generelt, hvor tilsynelatende deler av DNA-et til det spillet virker å blø gjennom og ut i flere og flere spill, deriblant også det nevnte «Citizen Sleeper». 

I ukas Topp 5 snakker vi om noen av de mest berømte (eller beryktede?)  kansellerte spillene gjennom tidene. Visste du at det kansellerte «Prey 2» ikke har noe med hverken «Prey» eller «Prey» å gjøre? Kanskje du ble litt forvirra nå, det er lov.

Nyt episoden så snakkes vi neste uke! Gikk du glipp av forrige? Her er den!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3