- Ikke et «Souls»-spill

Vi har spilt, og snakker «Armored Core VI» i ukas episode av Rad Crew.

24. august 2023 11:20

(PressFire.no): «Armored Core VI: Fires of Rubicon» er det nyeste spillet fra From Software, og det er fullstendig badass. Jeg anmeldte det her på Pressfire, og i ukas episode av Rad Crew snakker jeg litt med de andre på showet om min opplevelse med spillet, og hva som gjør det til et action-mesterverk.

Det mangler liksom ikke på fantastiske spill i år, det er noe vi har allerede påpekt noen ganger - men det blir mer og mer sant for hver nye fantastiske utgivelse som kommer. Og «Armored Core VI» er helt genuint en kandidat for årets beste spill slik jeg ser det.

I ukas Topp 5-liste snakker vi om stemmeskuespillere som ble byttet ut til fordel for noen andre - med bakgrunn i at Charles Martinet nå slutter som Mario etter flere tiår i rollen, noe vi dekker på nyhetssegmentet.

I nyhetene snakker vi også om Star Citizen sitt stadig mer svulmende budsjett, og tekniske detaljer rundt den nye «Metal Gear»-samlingen som er på vei fra Konami. Folkens: Aldri håp på for noe fra Konami, så blir du heller ikke skuffet.

Nyt episoden så snakkes vi neste uke! Og les anmeldelsen av «Armored Core VI: Fires of Rubicon» her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3