Hvorfor er det så mange middelmådige «Warhammer»-spill?

Vi kritiserer Games Workshop sin slepphendte lisensiering av «Warhammer» i ukas Rad Crew.

29. april 2021 13:20

(PressFire.no): Når du sitter på en merkevaregullgruve som Games Workshop gjør, med både «Warhammer» og «Warhammer 40k» under sin paraply, så er det skuffende hvor dårlige de er til å lisensiere ut spillene sine.

Ja, du har spill som «Space Marine», «Total War: Warhammer» og «Vermintide», men en rask titt på Steam avslører at det er mye der som er langt mer forglemmelig. Derfor sier vi i ukas episode: Kvalitet over kvantitet, vær så snill! Games Workshop må skjerpe seg og være litt mindre slepphendte med hvem de lisensierer ut «Warhammer»-merkevaren til.

Samtidig benytter vi også muligheten til å snakke om de fem beste spillene basert på Games Workshop-franchiser hittil, så det er ikke bare kjipt.

Are har også testa det PS5-eksklusive «Returnal» og kommer med sine foreløpige inntrykk av det nyeste spillet til studioet Housemarque, som ellers er kjent for veldig arkadebaserte spill. Klarer de overgangen til en ny sjanger?

I tillegg går vi såklart gjennom ukas spillnyheter. Snakkes neste uke, dudes og dudettes!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3