Hvordan er det å bli kåret til skaperen av årets spill?

Hør ukas Spillrevyen.

9. april 2022 16:00

(PressFire.no): Spillutvikler Tom-Ivar Arntzen vant ikke bare de gjeveste statuettene under Spillprisen i år - han lagde nesten hele Klang 2 alene. Men det er nye tider for solo-utvikleren. Han har nylig begynt i helt ny jobb i et av landets største spillselskaper.

I ukens episode av Spillrevyen med Lars Richard Olsen og Jon Cato Lorentzen finner vi ut hvordan det er å bli kåret til skaperen av årets spill, og hvordan Arntzen gikk veien til suksess. Vi kan røpe her og nå at alt startet med Mario Kart 64.

Ukens episode av podkasten som lages i samarbeid med Pressfire byr også på diskusjon om det nye kapittelet av Monkey Island som har satt retrohjertene til mange spillfans til å dunke hardt. Kanselleringen av årets E3 vies også tid. Blir den tradisjonsrike messa til å vende tilbake?

Til slutt får du også høre om en helt ny metoo-sak som har dukket opp i organisasjonen Nordic Game. De har selv gått ut med at det finnes beskyldninger mot folk tilknyttet Nordic Game, men ikke alle mener de har gjort nok for å ta tak i sakene.

Du kan støtte både Spillrevyen og Pressfire på Patreon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3