Hvor går veien videre for Lara Croft?

Vi diskuterer «Tomb Raider» sin identitetskrise i ukas episode av Rad Crew.

27. januar 2022 17:30

(PressFire.no): Lara Croft er en av de store spillikonene, takket være hennes inntog i 32-bit æraen som inntraff omtrent samtidig som Spice Girls-manien hersket verden over. Og den gangen var ikke Lara helt ulik krydderjentene - hun var en rappkjefta brite med attitude og «girl power».

I ukas episode tar vi for oss forskjellene på gamle Lara og nye Lara, sett i trilogien som begynte i 2013 med rebooten «Tomb Raider». Hva var vellykket med disse to tilnærmingene av rollefigurene, og hva funket mindre bra? Og ikke minst: Hvor går veien videre for Lara?

I ukas Topp 5 ble vi litt inspirert av «Wordle»  og snakker derfor om noen av de aller beste ordspill-titlene i spillhistorien. «Murdered: Soul Suspect» var kanskje ikke en innertier av et spill, men den tittelen er jo briljant.

Pluss: Vi snakker «Hitman III», nye «Star Wars»-spill på vei, og tar en tur innom det «Persona»-aktige «Tokyo Mirage Sessions» på Switch.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3