Hvor ble det av disse spillene?

Annonsert, men aldri utgitt, og aldri kansellert. Her er ukas Rad Crew.

6. desember 2018 15:02

(PressFire.no): Hvor i alle dager ble det av Capcom sitt «Deep Down»? Det ble først vist frem i forbindelse med kunngjøringen av Playstation 4, og siden den gang har det vært stille. Når dette skjer, kaller vi det gjerne «vaporware», fordi spillene eller produktene det er snakk om, har forsvunnet og blitt til damp.

I ukens Topp 5 snakker vi om spillene som befinner seg i et limbo: De ble annonsert for mange år siden, kom aldri ut, men ble heller aldri offisielt kansellert. Jobber noen på dem ennå, i et lite kott under ei trapp? Hvem vet!

Pluss: Magnus er tilbake fra Asia og snakker litt om turen, pluss vi snakker «Assassin's Creed Odyssey», Castlev...jeg mener «Bloodstained: Curse of the Moon», og «Mutant Year Zero». 

Vi reflekterer også over hvor vanskelig det er å få oversikten over alle spillene som kom ut i 2018. Ikke bare fordi det ikke er nok tid i døgnet, men fordi mangfoldet av spill er større enn det noensinne har vært.

I nyhetene tar vi for oss Epic sin konkurrende butikktjeneste som kanskje kan bli den første tjenesten som virkelig utfordrer Steam. Hva tror dere? 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3