Hvil i fred, Google Stadia

Google gjør det Google gjør best: Gi opp på nysatsingene sine. Her er ukas Rad Crew.

10. februar 2022 18:47

(PressFire.no): Mange spådde det allerede da Google avduket sin store strømmesatsing for spill, Stadia: De spådde at Google kommer til å gi opp på tjenesten i løpet av et par år, som de har gjort med  mange andre tjenester opp gjennom årene.

Likevel trodde vi kanskje de virkelig ville satse denne gangen. De hadde jo til og med ansatt interne spillutviklere og produsenter, deriblant «Assassin's Creed» produsenten Jade Raymond. Men nå ser det ut til å være over, og Google trapper ned aktiviteten i Stadia enda mer. Vi diskuterer det i ukas episode!

Noe mer hyggelig, og noe som jeg syntes var veldig gøy å lage, er ukas Topp 5-liste. Den handler nemlig om kjente filmkomponister som har dyppa tærne i spillmusikk. Husker du for eksempel at Hans Zimmer laget musikken til «Modern Warfare 2».

Stian spiller «Horizon Zero Dawn» i påvente av oppfølgeren, og vi benytter såklart sjansen til å rose det spillet opp i skyene for n-te gang, fordi det er sykt bra og fordi vi er fanboys. Are er i endgamet av «Pokemon Legends Arceus» og forteller litt om den opplevelsen. En fullspekket episode med andre ord!

Sees neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3