Hvem skulle trodd at en blanding av «Master Chef» og puslespill skulle funke?

«Battle Chef Brigade» er originalt og sjarmerende. Her er ukas Rad Crew-podcast!

25. januar 2018 13:19

(PressFire.no): «Battle Chef Brigade» er et sjarmerende spill som kombinerer TV-showet «Master Chef», puslespill ala «Candy Crush» og gamle arkade-slåssespill som «Double Dragon». En skulle ikke tro at det funka, men det gjør det!   

Vi snakker om det originale spillet fra utgiveren Adult Swim, som har tonnevis av sjarm, fin håndtegnet grafikk og all matlagings-action du noensinne vil trenge i ukas episode av Rad Crew.  

Pluss: Det har skjedd et mord! Flere mord, faktisk. I ukens Topp 5 tar vi for oss spillene som endte opp med å ta livet av seriene de hørte til. Et visst rom-operaspill fra 2017 er dessverre på lista, hør episoden for å finne ut hvilke andre! 

I nyhetsbildet har en av de mest overraskende historiene vært at «Sonic»-skaperen Yuji Naka har blitt ansatt i Square Enix. Hva holder han på med der? Vi er spent.

Men den aller største nyheten kom i form av «Nintendo LABO», en papp-basert rekke med leketøy til Nintendo Switch som lar deg bygge de rareste ting. Hør episoden for å finne ut hva vår «take» er på det nyeste påfunnet til Nintendo.

Til slutt hørte vi fra lytterne våre som deler sine mest vågale spådommer for spillåret 2018 med oss. Hva bringer fremtiden? Hvis bare halvparten av tingene skjer blir det et ganske interessant år!

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3