Hva har Wario Ware og Tiktok til felles?

Mannen med barten (nei, han andre) er tilbake. Gud hjelpe oss alle.

16. september 2021 20:10

(PressFire.no): «Wario Ware: Get it together» er ikke Wario som prøver å gi deg livs-coaching, men snarere Wario og hans gjeng av spillutviklere som må rømme fra spillene de selv har designet.

Det er omtrent så spinnvillt som det høres ut, og er et av de spillene på Switch som krever mest av din konsentrasjon. Et sekund unnlatenhet kan koste deg dyrt der du blir sendt fra mikrospill til mikrospill og du bare har tre til fire sekunder å løse hvert nivå på.

Kavalkaden av absurde mikrospill føles litt som å scrolle nedover Tiktok på mobilen. Av og til ler du, av og til griner du, og av og til får du lyst til å kaste dingsen i veggen. Hør ukas episode for å finne ut mer om hva jeg liker (og kanskje ikke liker) med «Wario Ware: Get it together»!

Gamecube fyller 20 år internasjonalt, og derfor tar vi også for oss det vi mener er de fem aller beste Gamecube-eksklusivene. Og det er noen skikkelige perler, folkens.

Alt dette, pluss Stian sitt gjensyn med Halo 1 og 2, og mye mer i ukas episode. Snakkes på neste.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3