Hva har skjedd her egentlig, Rockstar?

En katastrofal GTA-remaster er blant temaene i ukas Rad Crew Podcast.

18. november 2021 19:58

(PressFire.no): Enda en spillkjempe har tilsynelatende begynt å senke standardene sine til et nytt lavmål, denne gangen er det våre venner i Rockstar. Remasterne av «Grand Theft Auto»-spillene fra PS2-dagene er ute, og det er hastverksarbeid av beste sort.

Vi diskuterer og spekulerer i hva som kan ha skjedd, og oppsummerer noen av de morsomste tingene som er feil med denne utgivelsen. Litt trist er det jo også, spesielt når det bærer Rockstar-navnet som tross alt er (var?) et respektert navn.

Pluss: Vi snakker om de fem kanskje mest upassende «spillmatiseringene» av filmer, hvor vi blant annet undrer veldig på hvorfor noen trodde det var en god ide å lage et spill basert på Oliver Stone sin brutale film «Platoon». Alle filmer skulle visst bli dataspill på 80 og 90-tallet, men noen ganger var det en skikkelig dårlig ide.

Vi diskuterer også noen av de triste Activision-nyhetene litt på tampen, og får også tid til å prate litt om våre førsteinntrykk av «Halo Infinite» og «Shin Megami Tensei V», samt mer «Forza» og «Guardians of the Galaxy».

Det er mye innhold på halvannen time, det!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3