Hva er spillversjonen av «binge-watching»?

Nyeste «Life is Strange» er unnagjort på et par kvelder, men vår podkastvert elsket det.

22. september 2021 22:29

(PressFire.no): «Life is Strange: True Colors» er riktignok fremdeles episodisk, men er i motsetning til tidligere spill i serien «binge»-vennlig. Jaggu et spill laget for Netflix-æraen!

«True Colors» er et overnaturlig drama satt i en liten by i Colorado, og er vel verdt å spille gjennom flere ganger skal vi tro vårt redaksjonsmedlem Inger Lise, som er kjempefornøyd. Hør episoden for flere av hennes tanker rundt handlingen og spillet som helhet.

I tillegg: Are har spilt Arkane sitt nyeste spill «Deathloop» som byr på veldig mye av det utvikleren Arkane er kjent for fra før, men kledd ut i en veldig attraktiv 60-talls spionfilm-setting som virkelig kler spillet.

Det viser seg også å være litt mer tilgivende enn andre spill med lignende tidssløyfe-mekanikker, noe som fikk meg interessert. Jeg blir ofte så frustrert av den typen spill!

Men før alt det så har vi såklart en Topp 5-liste til dere, og denne gangen handler det om spilloppfølgere som totalt endret sjanger fra forgjengeren. Noen som husker da «Duke Nukem» var todimensjonale plattformere?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3