- Hva er det Blizzard holder på med?

Skandale på skandale har ødelagt mye for selskapet. Her er ukas Rad Crew podcast!

6. februar 2020 18:21

(PressFire.no): Bare noen måneder etter at overskriftene rundt Blitzchung-fadesen har stilnet (selv om Blizzard aldri kom med en tilfredsstillende unnskyldning) har en ny skandale landet som en papirpose full av hundebæsj på trappen til selskapet. 

Noe som jeg tror de fleste betraktet som et sikkert kort, var remaken av «Warcraft 3», men nå viser det seg at det er langt fra det produktet folk håpet på. Vi snakker om hva som kan ha skjedd, og hvorfor i ukas episode av Rad Crew: Kan Blizzard sitt gode navn og rykte reddes på dette tidspunktet, eller er hele selskapet bare blitt en skygge av seg selv?

Spillet ble forøvrig regelrett slaktet her på PressFire også.

Pluss: Det er kanskje ikke like dagsaktuelt men vi har også en av de dummeste Topp 5-listene vi har gjort hittil på showet - nemlig fem spill basert på sitcomen «ALF» fra åttitallet. Noen som husker Alf? Vi beklager på forhånd.

Jeg har også testet Goodle Stadia og sammenlignet det med PS Now - både med tanke på spillkatalogen og opplevelsen, og snakker om det på showet. Resultatet vil sjokkere deg!  Eller kanskje ikke. Jeg tror ikke det vil sjokkere noen.

Som vanlig tar vi også for oss ukas spillnyheter, men vi tar oss også tid til litt mimring og tilbakeblikk på det nesten profetiske spillet «Metal Gear Solid 2». Det er kanskje, når vi ser tilbake på det, et av de viktigste sci-fi-verkene i spillhistorien.  

Håper dere liker ukas episode, så sees vi om 7 dager! 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3