Hør den usminka dramatiske historien om lanseringen av «Fishing North Atlantic»

Kravstore fans, svindyre streamere og problemer med norske investorer.

20. oktober 2020 13:03

(PressFire.no): Daglig leder Gøran Myrland og Misc Games hadde fått nok. Utgiveren av deres første spill, «Fishing: Barents Sea», lagde planer uten å konsultere utviklerne, og ville at på til at oppfølgeren skulle bli en kjapp cash grab med reskinnede fiskebåter og utviklingstid på bare ett år.

Til alt hell kom en svensk investor på banen som reddet dagen. De bidro med penger slik at Misc Games kunne kjøpe tilbake rettighetene til oppfølgerspillet. Resultatet ble «Fishing: North Atlantic» som kom 17. oktober, et gigantisk spill som bare vokste og vokste i takt med krav fra spillerne og utviklernes egne ambisjoner.

Det som møtte spillerne på lanseringsdagen var imidlertid ikke helt det utviklerne hadde planlagt.

– Vi har gapt for høyt, sier Gøran som likevel er fornøyd med spillet som solgte over 6000 eksemplarer den første helga.

Hør den nyeste utgaven av podkasten Spillrevyen for hele historien om kravstore fans, streamere fra Sør-Korea som vil ha enorme summer for å dele spillet (men du får lettkledde damer på kjøpet), og problemene med å finne norske investorer.

I episoden får du også høre fra UbiSofts Darby McDevitt som svarer på kritikken om historiske unøyaktigheter i «Assassins Creed: Valhalla», oversikt over denne ukens viktigste spillreleaser og mye mer.

Spillrevyen fra LOLbua lages i samarbeid med Pressfire

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3