Her er våre inntrykk av «Baldur's Gate 3» så langt

Vi snakker om Larians megahit i ukas Rad Crew-podcast.

10. august 2023 21:28

(PressFire.no): Det er jammen party-tid. «Baldur’s Gate 3» er ute og vi snakker om inntrykkene våre så langt. Larian sin storsatsing virker å være en av de mer vellykkede simulasjonene av «Dungeons and Dragons» noensinne, der mulighetene for rollespill synes nesten endeløse.

Vi prater også om «Disney Illusion Island», som er en slags åndelig oppfølger til de gamle «Illusion» spillene med Mikke Mus på bl.a. Sega og Nintendo-konsoller opp gjennom årene. Er dette tidenes første «Mickeyvania»?

Pluss: I ukas Topp 5 tar vi for oss fem andre oppfølgere, apropos «Baldur’s Gate», som tok mer enn 10 år på å komme ut. Den lengste pausen på lista var 26 år mellom spill! Ganske sprøtt.

Vi kommer også innom nyhetene såklart, og diskuterer beste måten å spille Kojima-kultklassikeren «Policenauts» på i 2023. Skal man velge PC-98 versjonen eller Playstation-versjonen?

Nyt showet så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3