Her er våre favoritt «2»-ere noensinne

Hva er de beste spillene med «2» i tittelen? En unik utfordring ventet oss i ukas Rad Crew Podcast

28. mai 2020 17:02

(PressFire.no): «They're waiting for you, Gordon. In the test chamber.» Ikke ordene mine - det er ordene til en eller annen random vitenskapsmann i Valve sin klassiker «Half-Life». Men vet du hva som muligens er enda bedre enn det spillet? Oppfølgeren.

Vi satte oss ned i ukas podcast for å besvare spørsmålet: Hva er de fem beste spillene med tallet «2» i tittelen. Vi tror vi kom frem til ei ganske kul liste, hør og sjekk ut selv. Og protestér gjerne i kommentarfeltet.

Pluss: Vi får en liten visitt fra Andreas Hedemann i podcasten «Nerdelandslaget» som forteller oss litt om hva han har spilt i det siste, deriblant «Old Man’s Journey.»

Yngvil legger også ut om den utrolig dårlige porten av «Elder Scrolls: Blades» på Nintendo Switch - og nøyaktig hva som gjør den så elendig. På den lyse siden så har hun også spilt «Virtua Verse», som er betydelig bedre - selv om det kanskje spiller kortene sine litt safe i sin hyllest til cyberpunk-sjangeren.

Etter at Are skaffet seg VR-headset har han begynt å pløye gjennom backloggen av VR-titler, og denne uka er det sci-fi-thrilleren «Lone Echo» som står for tur.

Kos dere med showet! Snakkes neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3