Her er spillene vi gleder oss til i vår

Nytt år, nye spill, forhåpentligvis uten NFT-tullball.

14. januar 2022 14:32

(PressFire.no): Da var vi tilbake med en ny sesong av Rad Crew, og vi starter året med et brak: Her er de fem spillene vi gleder oss mest til i første halvåret av 2022. Og ja, jeg vet at «STALKER 2» ble utsatt, men det skjedde rett etter vi tok opp episoden så ikke gi meg noe attitude!

«Horizon: Forbidden West» er i det minste rett rundt hjørnet, og vi gleder oss noe vanvittig til det. Vegar i Rad Crew-redaksjonen spiller i den anledning gjennom «Horizon: Zero Dawn» nå for første gang, og forteller om hva han liker - og kanskje liker litt mindre med kjempehiten fra 2017.

Pluss: Vi tar for oss ukens spillnyheter som vanlig, og ser på kommende spillutgivelser. Vi diskutere også verdien (eller fraværet av verdi) med NFTs i gaming. Det er shady greier og vi hater at Ubisoft, Square Enix og andre har begynt å dyppe tærne i det skitne vannet.

Mitt eventyr i «Final Fantasy 14» fortsetter også, og jeg forteller om mine opplevelser med «Stormblood»-ekspansjonen i denne episoden. Jeg nærmer meg sakte men sikkert «Endwalker», kanskje jeg kommer dit i 2029?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3