Her er Rad Crews favorittspill fra 2021

Det er den tiden igjen.

5. januar 2022 20:28

(PressFire.no): Spør ikke hvem klokkene ringer for - de ringer for deg, og de signaliserer at det er tid for Rad Crew sin GOTY-episode der vi kårer årets beste spill, eller i det minste våre favorittspill.

Her er vinnerne:

Litt om de fem beste: «Halo Infinite» snubler litt på historiebiten, men gjør opp for det med fantastisk gameplay som kanskje er det beste i serien. «Hitman III» er det mest raffinerte i serien, og inneholder dessuten alle brettene fra de to første spillene!

«Forza Horizon 5» er det komplette bilspillet, hverken mer eller mindre. Hvem som helst kan plukke det opp og ha det gøy i timesvis. Og tiden, den flyr som bare pokker når du utforsker Mexico i «Forza Horizon 5».

«The Forgotten City» startet kanskje som en mod til «Skyrim», men det er et fengslende mysterium presentert på «Groundhog Day»-måten som vi ikke kunne legge fra oss før det var over.

Etter mye diskusjon kom vi dog frem til at det intergalaktiske rom-eventyret «Guardians of the Galaxy» måtte stikke av med nummer én. Det oser av sjarm, med velskrevede karakterer, nydelig grafikk, og et imponerende soundtrack.

Det gjør ikke noe nytt, men at spillet er en litt gammeldags opplevelse uten masse mikrotransaksjoner eller «service»-greier taler kun i spillets favør nå i 2021. Det er en throwback som det virkelig gnistrer av.

Øvrige nominasjoner var:

«F1 2021», «Super Mario 3D World Bowser’s Fury», «Final Fantasy VII Remake Episode INTERmission», «Life is Strange: True Colors», «Deathloop, Resident Evil Village», «Chicory», «New Pokémon Snap», «It Takes Two», «Metroid Dread».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3