Her er overraskelsene vi venter på The Game Awards

10. desember 2020 13:22

(PressFire.no): I natt kåres årets beste spill, men det mest spennende er alle nyhetene som bruker å komme underveis i showet.

Natt til fredag klokken 0030 starter spillindustriens svar på Oscar-utdelingen. The Game Awards har eksistert siden 2014, og nådde i fjor 49 millioner seere. I tillegg til å hedre det beste utgivelsene dette året er showet også kjent for å komme med annonseringer av nye spill og andre overraskelser tilknyttet spillbransjen.

I ukens episode av podkasten Spillrevyen spår Lars Richard Olsen og Jon Cato Lorentzen hva vi kommer til å oppleve av annonseringer underveis i showet. Får vi se mer fra nye «The Elder ScrollsW? Skal Tom Holland, som er blant gjestene, dele noe fra den kommende «Uncharted»-filmen?

I tillegg får du høre om «Monster HunterW-filmen som skaper bruduljer i asia, og vi diskuterer hvorfor det kanskje er lettere for Sony at du spiller dine Playstation 2-spill på Xbox-maskiner.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3