«Helheim Hassle» kan ta storeslem under Spillprisen

1. mars 2021 12:12

(PressFire.no): 4. mars hedre norske spill under Spillprisen. «Helheim Hassle» kan få sju priser og vinne absolutt hele greia.

I ukens episode av podkasten Spillrevyen får du blant annet høre mer om spillene som har fått flest nominasjoner i Spillprisen som deles ut denne uken. Helheim Hassle fra studioet Perfectly Paranormal kan ta storeslem siden de er nominert i absolutt alle kategorier.

I episoden får du også møte Yu He som står bak «Worm Jazz», som kan vinne prisen for beste håndholdte spill.

Klokken 20 torsdag 4. mars kan du følge utdelingen av Spillprisen live når Jon Cato Lorentzen og Lars Richard Olsen fra Spillrevyen stiller i dress og slips for å bringe heder og ære til de beste norske spillene som ble gitt ut i 2020. Streamen kan du følge her.

En annen stor nyhet som blir diskutert er kanselleringen av «Anthem»-videreutviklingen. Dette er en fin oppfølging til praten i forrige ukes podkast med Anette Dahlstrøm Ståløy fra Dirtybit som da blant annet snakket om hva som skal til før man dreper et spill og går videre til det neste. I podkasten, som lages i samarbeid med Pressfire, får du også høre at det mest sannsynlig blir færre storspill i 2021, hva som er hemmeligheten bak «Pokémon»-suksessen og hva vi finner interessant av ukens spillutgivelser.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3