Har «Pokémon»-spillene blitt for lette?

Det er et av spørsmålene vi stiller oss i denne episoden av Rad Crew.

29. november 2021 13:29

(Rad Crew) Pokémon-formelen forblir kjempepopulær den dag i dag, men i ukas episode (som legges ut litt forsinket pga. sykdom, sorry!) stiller vi oss spørsmålet: Har «Pokémon»-spillene blitt for lette å komme seg gjennom? Er nesten all motstand borte?

Så ille er det kanskje ikke, og Are fra vår redaksjon koser seg med «Pokémon Brilliant Diamond» uansett - men det er definitivt gjort endringer som gjør at spillet ikke er like utfordrende som originalen på DS.

I ukas Topp 5-liste tok vi for oss detektiv-spill, og Yngvil hadde laget ei liste for deg som er ute etter å løse noen drapsgåter (i spill altså).

Og blant mange andre tema var såklart også «Halo Infinite» som på tross av et kontroversielt og veldig tregt progresjonssystem ligger an til å bli det hotteste «Halo»-spillet på lenge. Flerspilleren er rett og slett utrolig moro, og det lover bra for kampanjen som kommer ut før vi vet ordet av det.

Snakkes neste episode.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3