Har Blizzard lært av «Reforged»-fadesen?

Vi håper det, for «Diablo 2: Ressurected» ser flott ut! Her er ukas Rad Crew.

25. februar 2021 20:45

(PressFire.no): Merry Blizzmas! Eller Blizzconline, er det det det heter nå? Uansett, Blizzard viste frem en greie, og den greia var «Diablo 2: Resurrected», baby! Vi er gira, det er sikkert - men har Blizzard lært av fadesen med «Warcraft 3 Reforged» fra i fjor?

Vi håper det, og samtidig går vi også gjennom de andre nyhetene fra Blizzconline 2021, der ulike versjoner av «Diablo» på mange måter var hovedattraksjonen.

På ukens Topp 5-liste kommer vi tilbake til et tema vi har dekket før, der vi ser på spill som er i såkalt «development hell», altså spill som er annonsert men som vi ikke har hørt noe om på lenge. Kommer «Beyond Good and Evil 2» noensinne ut, for eksempel?

Som en liten ekstra godbit denne uka snakker vi også med Jack Packard, kjent fra Red Letter Media, Funnyordie, og The Escapist. Mange har nok sett ham i Red Letter Media sin serie «Best of the Worst», men Packard har også dekket spill gjennom kanalen «Previously Recorded».

Pluss: Vi har fått dilla på «Apex Legends» igjen og snakker litt om hva som har skjedd i spillet i det siste, og hvorfor vi er forelska i det på nytt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3