Har 2K lært av «WWE 2K2020»?

Det nye spillet er et steg fremover, men vi har noen spørsmål. Her er ukas Rad Crew!

18. mars 2022 14:22

(PressFire.no): Wrestling er fake sier du? Nei - det er forhåndsbestemt. Men den debatten kan vi sikkert ta  en annen gang. Noe annet som ikke er fake er denne episoden av Rad Crew, hvor vi snakker om WWE2K22. Har 2K klart å gjøre et comeback etter det universelt slaktede spillet fra 2020?

Vel, det er et komplekst spørsmål. Du skjønner, wrestlingbransjen er i stor endring akkurat nå, og dette har også påvirket dette spillet. Hør episoden for å finne ut hva jeg mener med akkurat det!

Pluss, i ukas Topp 5-liste tar vi for oss merkelige spinoffs du kanskje ikke visste om - f.eks lærespillet «Mario is Missing», en bisarr greie som føles som om den kommer fra et alternativt tidslinje eller noe.

Og så klart blir det også nyheter og mer spilldiskusjon, blant annet om tilstanden til den kommende «Perfect Dark» rebooten som det ser ut til å spøke litt for.  Kos dere med showet så snakkes vi neste uke folkens.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3