Halloween-spesial: Spillene de ville forby

Ble du skremt? Vi har en ekstra spooky Topp 5 i ukas Rad Crew-podcast.

28. oktober 2021 18:52

(PressFire.no): Spill og kontroverser går hånd i hånd som...film og kontroverser, og i denne episoden tar vi for oss spill som fikk negativt søkelys på seg i den grad at politikere ønsket, eller faktisk også lykkes med å forby dem.

Fra «Postal 2» til «Manhunt» - dette er ei liste med stort sett ganske middelmådige spill (med et par hederlige unntak) som fikk mye mer oppmerksomhet fordi folk ønsket å fjerne dem fra markedet. Artig hvordan sånne ting funker ikke sant?

Pluss: Vi fortsetter å elske «Metroid Dread» og «Final Fantasy XIV», to spill som er veldig forskjellige men som på mange måter har definert spillåret for oss i Rad Crew.

I nyhetene snakker vi såklart om den spennende nyheten fra Rockstar: De skal nemli gi ut sine tre «Grand Theft Auto» fra PS2-æraen på ny, og denne gangen med betydelige grafiske forbedringer. Det blir spennende!

Nyt episoden så snakkes vi neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3