Fungerer «Fire Emblem» på mobil?

Vi sjekker om Nintendo sitt mobilspill duger i ukas episode av Rad Crew

9. februar 2017 12:23

(PressFire.no): Som den tredje (eller fjerde hvis du teller «Pokémon Go) mobilutgivelsen til Nintendo det siste året, er Fire Emblem kanskje det som virker som det passer best til mobiltelefoner. Strategispillet har allerede touch-kontroller, og hele formelen virker veldig godt egnet til å spille på telefonen enten du sitter på bussen eller på do.

I ukas episode snakker vi om hvorvidt Nintendo har lykkes med å lage et «Fire Emblem» som ikke bare funker på mobil, men som også har potensial til å dra inn nye fans. 

I ukas Topp 5 lot vi oss inspirere av all «ståheien» over Funcom sitt nye spill i Early Access, «Conan: Exiles», der kanskje en spesifikk ting fikk mer oppmerksomhet enn andre. Derfor oppsummerer vi rett og slett de fem beste tilfellene av mannlig nakenhet i spill. Topp fem peniser! Det stemmer, vi gikk der. Ingen vei tilbake nå.

I nyhetene er det snakk om Brazzers sitt nyeste mesterverk «Metal Rear Solid: The Phantom Peen» og utvidet funksjonalitet til PS4 Pro som gjør at eldre spill også vil dra nytte av den økte maskinkraften. Vi gleder oss til å teste det! PS4 Pro-en altså, ikke det første.

Are har også begitt seg ut på eventyr med en ny gjennomspilling av klassikeren «A Link to the Past». Spillet blir tilsynelatende aldri dårligere, uansett hvor lang tid som går.

Til slutt fikk vi svar fra lytterne på spørsmålet: Hva er det beste spillet satt i verdensrommet? Mass Effect Andromeda nærmer seg! 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3