Fremtidens grafikk er her

Som en mann med frakk og solbriller en gang sa: «Whoa». Her er ukas Rad Crew-episode.

16. desember 2021 14:31

(PressFire.no): Det er plenty med lekre spill der ute, men drømmen om et 100 % fotorealistisk spill er noe som spillskapere har jakta etter lenge. En kan jo alltid spørre seg om det er et verdig mål i seg selv, men det er alltid fascinerende å følge med på utviklingen. Siste nytt på den fronten er «The Matrix Awakens», en tech demo på Xbox Series og PS5.

Det er imponerende saker, og vi går gjennom den i dybden i ukas episode av Rad Crew. Hvis du liker å zoome inn på random gatelykter for å se hvor detaljerte de er, så har vi spillet for deg! OK, det er ikke et spill som sådan, men vi anbefaler alle å sjekke det ut.

I tillegg snakker vi videre om det fantastiske «Halo Infinite», som fremdeles fortsetter å levere. Vi kommer også innom enda en skandale i Activision Blizzard, denne gangen om spilltestere i det legendariske studioet Raven som nå om dagen står for utviklingen av «Call of Duty Warzone».

Mens vi var i «Matrix»-hjørnet tok vi oss også tid til å snakke om fem spill inspirert nettopp av den filmen. Der er selvsagt «Max Payne» selvskreven, men er du enig eller uenig i resten? Hør episoden for å finne ut.

Vi går også gjennom alle nyhetene og annonseringene fra «The Game Awards», som egentlig er blitt nesten som det nye E3 når det gjelder nyhetsrelevans.

Dette er siste episode for 2021, men vi har mye annet snadder å høre på i feedene våre hvis dere vil ha mer av Rad Crew. Vi sees i 2022!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3