- Føles nesten som «Destiny 2» overkompenserer

Det regner «loot» i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

14. september 2017 17:02

(PressFire.no): Dopaminsenteret jobber overtid når du spiller «Destiny 2». Det formelig regner belønninger fra himmelen for hver ting du gjør, og vi kan jo ikke nekte for at det er veldig moro. Det meste i spillet er forbedret i forhold til eneren.

Vi fikk med oss Lars Richard Olsen fra LOLBua som også anmeldte spillet for PressFire til å snakke om ikke bare «Destiny 2», men også den interessante historien bak det første spillet som gradvis redda seg inn fra en veldig skuffende lansering

Snart er det også tid for raiding, og vi oppfordrer folk til å bli med i Rad Crew-guildet! Du finner det enkelt ved å søke i spillet. Dette er et spill vi kommer til å holde på med i lang tid fremover.

Og apropos oppfølgere som er bedre, så oppsummerer vi de fem oppfølgerne som forbedra mest i forhold til spillet som kom før. Husker du hvordan «Dune 2» nærmest skapte en helt ny sjanger tidlig på 90-tallet som er populær den dag i dag? Vi hadde kanskje ikke hatt «StarCraft» uten det spillet! 

Vi tar også for oss at Nintendo Classic Mini kommer tilbake, og den veldig overraskende nyheten om at «LA Noire» kommer til Switch-konsollen. 

I lyttersegmentet spurte vi publikummet vårt om hva som er deres «happy place»-spill, et spill de alltid kan vende tilbake til for å føle seg bra. Det ga oss mange koselige påminnelser!  

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3